Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! -

→ Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv. Klicka här


Vad betyder det att vara Kreditvärdighet

Hur är din Kreditvärdighet för att ta ett lån?

Kreditvärdighet - har du ditt på det torra?

Oavsett om du är en vanlig medborgare eller om du spelar en seriös roll i förvaltningen av ett visst företag, skall den kreditfunktionenvara bekant för dig .

Hr du kreditvärdighet

Kort sagt, är ett Kreditvärdighet företag eller klient en pålitlig en, vem eller vilka kan få ett lån enkelt och sedan betala den lätt. Jämnheten av hela kreditprocessenär beroende av Kreditvärdighet förmåga , eftersom det visar den ekonomiska förflutna av en person eller ett företag . Så , ta lån beror oftast på att vara Kreditvärdighet mest av allt annat . I så fall måste du veta att bevara dig själv eller ditt företag Kreditvärdighet hela tiden är viktigt. Trots allt, hur kan du vara säker på att du inte behöver en kredit eller ett lån i framtiden eller ? Se hur man blir Kreditvärdighet för att ta ett lån nu :

Betala dina räkningar i tid och få god kreditvärdighet
  1. 1 . Håll försiktiga med dina räkningar . Betala dina räkningar i tid och göra det med något undantag ökar din Kreditvärdighet förmåga med 35 % . Om du är van att göra förseningar och några straff eller avgifter inte problem för dig , överväga detta - de kan bli problem när du undersökt om du är Kreditvärdighet för att ta ett lån eller en kredit .
  2. 2 . Bli inte besatt av ditt kreditkort . Om du vill vara Kreditvärdighet för att ta ett lån , måste du vara flitig och sparsam med alla andra krediter och lån du har. Ett kreditkort är en typ av kredit som du måste betala senare också. Så glöm inte detta faktum och om du banken har ökat din kreditgräns , kom ihåg att detta inte är en gåva , men en extra betalning plus extra intresse för dig att hantera.
  3. 3 . Avskaffa de gamla korten . Detta är på obligatoriskt att göra om du vill vara Kreditvärdighet för att ta ett lån . Samtliga kreditkonton och relationer med banker , som inte används eller som är nödvändiga för dig , bättre bör undanröjas . Således kommer du att visa till långivaren att du har lagt din ekonomi i ordning , men inte i en enda röra som du inte kan hantera och administrera .
  4. 4 . Förbättra din kredit värdering . Ett sådant steg är viktigt för båda - enskilda kunder och företag - för att bli Kreditvärdighet för att ta ett lån . Om du har ingen aning om hur man gör det och hur du fungerar med din kredit värderingar , tveka aldrig att kontakta en professionell - bättre en ekonomisk konsult - som kommer att debitera dig lite, men ger dig en hel del att få din ekonomi ordentligt kontrollerade och köra .
  5. 5 . Separat verksamhet från personliga saker . Egentligen är detta inte bra bara för dig uppdrag att bli Kreditvärdighet för att ta lån , men det är bra i allmänhet . Oavsett vad du gör och vad du arbetar , är separationen av dina affärsrelationer och dina privata meddelanden eller känslor rekommenderas . I detta fall är allt du behöver göra är att skilja dina företagskonton från de personliga räkningar , kreditkort och poäng.
  6. 6 . Var medveten om misstag och felaktiga rapporter . I kreditupplysningar och kontroller , fel händer . Men ibland kan de vara livshotande och du får massor av problem . Förutom att utvisa dig från listan över personer som är Kreditvärdighet för att ta lån , kan du också tas ut utan anledning , till exempel.
  7. 7 . Vad som fattas måste betalas . Underskatta inte dina tidigare kreditkonton , lån och andra finansiella transaktioner . Om något det är fel , förlorar du extra poäng för att bli Kreditvärdighet för att ta ett lån . Om du känner att du inte kan ta itu med alla er poäng , betyder det att du inte behöver ta ett annat lån .

    1. Relaterade länkar