Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! -

→ Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv. Klicka här


Vad betyder det att vara kreditvärdig?

För att vara kreditvärdig är viktigt för båda - enskilda konsumenter och enskilda företag . Men företagen är oftast mer undersökt om deras kreditvärdighet, när det kommer till olika erbjudanden, avtal och bank. Om en person är kreditvärdig, betyder det att han eller hon kan få ett lån. Även om , innebär det mer, om den kreditvärdigt ämne är ett företag. Egentligen partners, som samarbetar med stora och inte så stora företag , kontrollera deras kreditvärdiga förmåga för att fastställa deras framsteg , fördelaktig ränta och politik för arbete . Se vad exakt kreditvärdigt företag är !

Definition av ett kreditvärdigt företag

En kreditvärdigt företag är ett företag , som är lämplig för att få ett lån . Vanligtvis lämplighet avgörs av olika faktorer såsom antal kreditkonton, kreditvärdighet , tillgången på straff och statliga avgifter . Den kreditvärdigt företag är tillförlitlig och det är därför som en bank eller en långivare lätt kan komma överens om att samarbeta med den . Vanligtvis tillförlitligheten i kreditvärdigt företag är på grund av kredit tidigare av företaget - hur snabbt det har lyckats betala och hur korrekt det har lyckats bli skuldfri utan rättegångar , böter och andra avgifter . 6 intressanta innovativa sätt att avgöra ett kreditvärdigt företag:

  1. 1 . Checkar ut delägarna i företaget . En kreditvärdigt företag har generellt partners , leverantörer och distributörer , som också är kreditvärdiga . Om ett visst företag inte fungerar med företag och enheter som är tillförlitliga och lagligt framåt in i verksamheten , kan du räkna med att detta företag faktiskt är kreditvärdiga . Det är mycket vanligt tillfälle , när ett företag förlorar sin kreditvärdiga förmåga på grund av förlusten av vissa särskilda partner eller misslyckande dessa partners.
  2. 2 . Undersök de rapporter , räkenskaper och finansiella papper . Vissa företag kanske inte håller med ditt beslut att titta igenom sina finansiella rapporter och dokument . Vanligtvis kan ett företag ursäkta med en företagshemlighet klausul , dock kan du också ursäkta med kreditvärdiga funktionshinder . Dessutom, om ett företag inte har något att dölja och om det kan ge dig ett citat som bevisar kreditfunktionen, cheferna kommer definitivt kan fördelen med denna snabba undersökning .
  3. 3 . Gör en översyn genom de gamla kredit låneavtal Det enklaste sättet att avgöra kreditvärdiga förmåga för ett företag är att spåra dess kredit förflutna . Men , kan få den exakta informationen vara mycket svårt , om du måste visa alla papper , uttalanden och meningslösa räkningar . Det bästa alternativet du har är att anlita ett specifikt företag , som specialiserat sig på att tillhandahålla denna information . Ett sådant företag kan lätt få dig svaret om din klient är kreditvärdig eller inte på en dag !
  4. 4 . Ordinary hemsökelse Underskatta inte den levande ansikte mot ansikte möte med cheferna och chefer i bolaget . När du förstår att de är tillförlitliga nog , får du den minsta 6: e meningen att företaget faktiskt är kreditvärdiga . Men , bör detta besök inte vara det enda sättet för kreditvärdiga förmåga bestämning.
  5. 5 . Använd nyhetsflödetoch den stora världen i den globala webben Vi lever i en värld , där alla nyheter - särskilt dåliga - kan inte längre gömma sig . Den globala världen webben gör det starkaste steget in i detta och hemligheter är inte längre möjligt . Stora företag lider följs av media hela tiden . Och ingen roll om ett företag är kreditvärdig eller nej , om det har en rättegång eller det visar sig att caput , kommer du få reda på det även om du inte bryr dig om den kreditvärdiga förmåga för detta företag.
  6. 6 . Vanliga frågor leder till värdefull information

Försök att fråga din klient om enkla saker - vad är ditt företag kämpar om eller hur länge du får vänta tills du får önskad framgång för det . Ibland kan chefer leda dig till kreditvärdiga tillgänglighet snabbare än en hög med papper .