Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! -

→ Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv. Klicka här


Allt om kreditupplysningar

Vad exakt kreditupplysning handlar om? Finansiell tema är svårt och ingen får skulden för inte förbereds även för den enklaste operationen såsom banklån ansökan , till exempel. Procedurerna är oftast komplexa och mycket förvirrande och om du har ingen aning om dem och deras kronologier , kan du verkligen ge upp till slut utan resultat åstadkommit . Men detta bör inte hända och det är mycket bättre att nå en professionell konsult eller att ordna en själv förbereda program för din egen . I dag vill vi ge dig lite gratis lektion om en gemensam och reguljär drift - kreditkontroll. Det finns inget sätt för dig att inte träffa någonsin och det finns inget sätt för dig att ta itu med det utan att veta lite allmän information om det . Så, vad exakt kreditupplysning handlar om ?

Kreditkontroll för personer

1 ) Kreditkontroll för individer ( företag ) Både - individer och företag kan begära en kreditupplysning eller göra sådant med sina egna. Det är viktigt att få information från kontrollen , eftersom det visar intäkter och resultat transaktioner i de personliga ekonomi . Dessutom ger kreditupplysning dig full kontroll över verksamheten som görs av dig och via bank av dina tjänster . 2 ) Kreditkontroll för långivare En långivare kan vara en bank , någon annan typ av finansiellt institut eller ett kreditkortsföretag . Långivaren , men behöver särskild information för att godkänna ansökan om lån , kreditkort eller annan tjänst . Således gör långivaren sitt beslut om att godkänna eller att neka . Kort sagt , lånet , till exempel beroende på data i kreditupplysning . I flera länder finns det särskilda bolag , som arbetar för att ge den nödvändiga kreditkontroller för båda - långivare och konsumenter . Dessa företag kallas byråer . 3 ) När en kreditkontroll behövs Det finns ett flertal tillfällen, vilket leder till att det krävs en kreditkontroll. Vanligtvis är kreditkontroll görs i fråga om en ansökan om ett kreditkort , personliga lån , hypotekslån , mobiltelefon ( eller andra offentliga tjänster ) plan för betalning och rekrytera extrafunktioner, kundkort och bankkrediter. Dessa är de typiska tillfällen, dock listan är ännu längre. Generellt predikat en kreditkontroll den hårda bank investering för din personliga förmåga att återbetala en viss kreditbank. Emellertid är det normala, om en kreditkontroll visar att klienten inte är kreditvärdiga med alla medel. Då är behovet av fullständig utredning absolut inte behövs . Och vägran motiveras av data från kreditkontroll . På andra sidan , är dock den kreditkontroll fördelaktigt för kunden , liksom. När en låntagare gör kreditkontroll för hans ( hennes ) ekonomiska status , kan han ( hon ) göra sin egen slutsats , om det är möjligt att göra det full betalning av krediten senare . Det kreditupplysning förfarande är utformat för att tjäna både - långivare och låntagare . Det är dock uppenbart att i de flesta fall låntagare inte accepterar information från kreditkontroll mycket realistiskt . För det första , de brukar överdriva deras förmåga att betala . För det andra , de är definitivt inte så erfaren , utbildad och förberedd som konsulter och yrkesverksamma , som arbetar i långivande bolaget eller en byrå .
Var kan du kolla kreditupplysning på dig själv?
Vi kommer att avsluta lektionen med en ledtråd för dig. Det finns gott om gratis webbplatser som erbjuder kreditupplysning ger . Det är enkelt och snabbt. Men det bästa är att det kan vara helt gratis. Så, tveka inte att göra en snabb kreditkontroll av din personliga ekonomiska situation.