Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! -

→ Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv. Klicka här


Vem vill egentligen ta en kreditupplysning på sig själv? En kreditupplysning för en privatperson brukar vara gratis. Kolla också ifall att du har nåt hos kronofogden. En kreditupplysnings tjänst kan bespara dig massor. Kreditupplysning kan också göra mot företag.

Kreditupplysning privatpersoner nu!

Läs mer om kreditupplysning för privatpersoner.

Kreditinformation för privata människor identifierar deras tillförlitlighet Alla privatpersoner har rätt att få ett lån eller en kredit . Men deras förflutna och deras närvaro anges om deras pålitliga och kreditvärdiga nog för att godkännas . Men alla dessa fakta , kontroller och rapporter representerar kreditinformation för privata personer och informationen identifierar människor `s tillförlitlighet för att få en kredit eller ett lån . Det innebär att kreditinformation samlar oftast samma fakta om kunder , men det kreditinformation för privata människor identifierar olika kvaliteter för klienten. Se mer om kreditinformation för privatpersoner och nu och få din gratis finansiell lektion för att veta vad du sysslar med , när du bege dig till banken eller din långivare :

Vilken typ av kreditinformation för privatpersoner samlar kreditupplysning ?

1 . Identitetsinformation. Som någon annan rapport eller ett dokument , den kreditinformation för privatpersoner ingår också fakta som namn, adress , personnummer eller andra identiska nummer ( enligt ditt ursprung och nationalitet ) , födelsedatum och födelseort , social -och sysselsättningsstatus - anställning , barn och äktenskap - yrke och delar av din egendom delägarskap . 2 . Existerande kredit kronologi . När du kontrollerat om du är kreditvärdig , är ditt förflutna på obligatoriskt att kontrolleras . Men i de flesta rapporterna för kreditinformation för privatpersoner , endast de befintliga kreditkonton visas . Till exempel - bil eller studielån du fortfarande måste betala , bolån, kreditkort och andra bankkonton . Samtliga lån eller krediter som du inte har blivit skuldfria, finns i denna kreditupplysnings rapport. 3 . Den officiella offentliga register . Här kreditinformation för privata personer ägnas åt relationerna mellan regeringen och medborgarna . Vanligtvis informationen i den här kolumnen innehåller data om alla rättegångar , domar mot dig , skatter mot din egendom artiklar eller information om eventuell konkurs . 4 . Nya utredningar . Om någon - långivare , bank eller företag - har nyligen lämnat in en ansökan om din personliga rapport , kommer detta att vara marknad i kreditinformation för privatpersoner också.
Källor kreditinformation för privatpersoner
1 . Från privatpersoner - ansöker om lån eller kredit , presentera de kreditinformation för privata personer , som brukar anges som ett obligatoriskt villkor för att godkännas . Alla de ekonomiska besluten är listade i kreditupplysnings för privata personer . Naturligtvis måste dessa beslut vara riktigt gjort och inte utvisas från registren som tidigare , betald eller efterges . 2 . Från företag - relationer med enskilda företag och dokument , som anger affärer med dem , beskrivs också i kreditupplysnings för privata personer . Till exempel är betalningshistorik, kontobalanser , förfrågningar och öppna datum också. 3 . Från regeringen - regeringen har den största makten till privata sådana uppgifter , men å andra sidan , vilket ger felaktiga kreditinformation för privata personer från en nationell institution bestäms som ett brott . Det är därför som denna källa av kreditinformation för privatpersoner är i allmänhet den mest pålitliga och säkraste en av någon annan källa typ . Regeringen visar dokument för konkurs , domar och påföljder som en medborgare kan ha.
Vem kan ge kreditinformation för privatpersoner?
1 ) Långivare , som du tillämpar dina lån 2 ) långivare , som är på väg att ge en kredit 3 ) Banker, som har inrättat dina konton 4 ) Telefon , mobiltelefon och andra liknande typer av företag som tillhandahåller offentliga tjänster 5 ) Arbetsgivare 6 ) Försäkringsbolag 7 ) Privat vårdföretag 8 ) Myndigheter med en funktion för att bevilja med stöd