Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! -

→ Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv. Klicka här


Bli skuldfri nu!

Bli skuldfri genom att följa dessa tips:

Det finns flera orsaker som kan förklara din önskan om att bli skuldfri. Du har säkert skuldkänslor eftersom fru är för irriterad på och kommentar dagligen "Bli skuldfri först och tänk senare på den där glänsande bilen som du vill ha!". En annan förklaring till din önskan att bli skuldfri kan vara en särskild plan för framtiden - ett nytt företag att etablera eller ett nytt hem ställe att köpa för dig och din underbara familj. Men, vad det är som gör att man vill bli skuldfri det måste betraktas som en bra sak. Därför att trots allt, för att bli skuldfri , är en bra sak. Det minsta bonusen du får är att få ett "annat" lån.


Bli skuldfri genom att följa dessa enkla tips:

  1. 1 ) Gör mer analys - ok , vi är helt medvetna om att du inte är en ekonomisk expert och om du vill bli skuldfri , är detta inte på tvingande beroende på din yrkesskicklighet för att beräkna och göra redovisning . Vad vi erbjuder dig är bara att vara mer exakt i varenda ( små eller stora ) operation du gör med pengar - från att underteckna låneavtalet att vara medveten om att inte få bedrägeri i snabbköpet . Varenda krona betyder mycket , när du vill bli skuldfria.
  2. 2 ) Gör en utgifterna plan - en plan för att bli skuldfri är inte bara en dröm du vill göra sant . Förutom motivation , behöver du också en organisation och verkliga åtgärder , liksom. Gör en schemaläggare för alla kommande inköp och avgift du kommer att ha att göra med . Lägg dem i annan kolumn - behov kan ytterligare , rekommenderar och etc. Sedan bestämmer en summa pengar du behöver spendera per dag , vecka eller en månad och göra en enkel grafik hur man gör det ! Vad är det viktigaste i planen , som kommer att hjälpa dig att bli skuldfri , är att lyda den!
  3. 3 ) Sluta använda ditt kreditkort - enligt undersökningar , människor spenderar mer pengar , när de går ut eller stanna hemma för att shoppa med gyllene eller inte - att - privilegierade kreditkort i sina händer . Kreditkort bli mycket farligt i dina händer - särskilt i helgdagar , i köpcentrum med erbjudanden och rabatter , i mestadels - i ditt försök att bli skuldfria. Förresten , borde gå shoppa bättre gjort med en inköpslista , också! Allt du ser och lockar dig i butiken ska inte köpas i fall det inte ingår i inköpslista !
  4. 4 ) Överväg att spara mot en regnig dag - det låter kanske för gammaldags , men faktiskt , denna enkla och retro taktik för att hantera ekonomi , alltid fungerar ! När du börjar spara för sämre tider , kommer du att kunna spara till något annat snabbare och smartare . Dessutom är det uppdrag att bli skuldfri faktiskt en del av dessa svåra tider . Så , även om du är nu skuldfria, det är inget fel att spara en dollar per varje 100 intjänade dollar ! Tänk på det !
  5. 5 ) Du skulle bara våga komma med en mer skuld - du behöver inte vara en specialist eller att ha en ekonomisk kandidatexamen att vara medveten om att få ett nytt lån , när du ändå inte kan bli skuldfri är en grand misstag ! Sådan impulsiv och spontan beslut är ett stort handikapp för att bli skuldfri inom kort . Att få en mer skuld , naturligtvis , kan ursäktas i händelse av en olycka , nödsituation eller något annat oväntat tillfälle!

Relaterade länkar