Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! -

→ Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv. Klicka här


Information om Betalningsanmärkningar

Befria ditt liv och planer från betalnings kommentarer

Betalningsanmärkningar är de negativa delarna i din kredit historia som gör dig lite opålitlig kund för långivare. Inte så klokt anställd och helt oönskade hyresgäster. I samtliga fall som tillåter att göra en kreditkontroll , betalnings anmärkningar framstå som svaga punkter och du lider av dem på något sätt . Exemplen är flera och låt oss du pekar du några av dem . Du ansöker om ett drömjobb i ditt liv , men din framtida chef är klok nog att undersöka dig i god tid före undertecknandet av anställningsavtalet med dig . Efter att ha fått den kredit rapport , kommer han att iaktta några betalnings kommentarer , vilket kan göra det hela fantastiskt intervju med dig dra åt helvete . Å andra sidan kan samma sak också hända med drömhuset i ditt liv . Förvänta dig inte att få hyresavtalet , om hyresvärden gör en snabb kontroll på dig och du har negativa betalnings kommentarer i din kredit historia . Alla dessa måste låta dig verkligen hemskt . Det du bör mer tanke är dock hur man ska bli av anmärkningarna betalnings för alltid och aldrig har så dålig situation . Vi är här för att hjälpa dig med detta!

Så blir du fri från betalningsanmärkningar

  1. 1 ) Börja med små saker som att vara försiktig och noggrann . Du måste betala dina räkningar alltid i tid och glömma förseningar och skjuter upp . Annars kommer du att vara över huvudet och öronen upp till ögonbrynen i skuld . Den största fienden faktiskt du har inte anmärkningarna betalning , men din egen karaktär . Att vara så slarvig , du faktiskt skada dig själv och skada din ekonomi .
  2. 2 ) Att bo på abonnemang . Detta är en topp dålig vana för medelklassen . Människor skyla sig upp med flera abonnemang och det är hur de börjar leva i en bunt av omöjligt att betalas skulder . När du teckna en tjänst eller för en viss kredit , du faktiskt acceptera tjänsten eller bra som din egen . Det är hur du har glömt att betala det eller åtminstonedu har glömt som inte är din egen och inte helt betald .
  3. 3 ) Messy kaos i din ekonomi får du verkligen förvirrad , oorganiserad och helt bortkastade i skulderna . Om du inte beställa dina skulder och prenumerationer på rätt sätt , kan du glömma att vara fri från betalnings anmärkningar . Intressena kommer fortfarande störd och snart avslag på att få nya ekonomiska stödet väntar på dig .
  4. 4 ) Att öka graden av din livsstil måste vara bra , men ibland behöver du faktiskt inte förtjänar det . Ja , folk förtjänar lycka och lyx , men de , som inte betalar sina skulder förtjänar sina betalnings kommentarer också. Om du fortsätter att köpa och köpa och om du går för långt med de dyra inköp , är allt som är framför dig en förpackning med obetalda skulder och negativa betalnings anmärkningar .
  5. 5 ) Använd inte förneka professionell hjälp . Folk har det konstiga funktion för att tro att de kan hantera allt . Advokater tror att de är smarta nog att bota sig själva och de brukar inte besöka en läkare . På andra sidan , artister tror att de är kreativa nog och inte besöka advokater , när de behöver dem . Det är så nödvändigheten av finansiell konsult är också underskattad . Erkänn det - om du inte är expert , kan du inte ta itu med de ekonomiska saker. Och om du inte kan ta itu med dem , kommer du att ha allvarliga problem som det irriterande och verkligen negativa betalnings anmärkningar .


Relaterade länkar