Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! -

→ Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv. Klicka här


Information om Betalningsanmärkningar

Betalningsanmärkningar: Att få ett personligt lån eller att starta ett företag (aktiebolag) eller tar emot en subvention kan vara en svår process att gå igenom och få genomfört om du har betalningsanmärkning(ar).

Det finns nämligen flera villkor som du måste uppfylla och det finns en hel del begränsningar som kan stå ivägen för dina målsättningar, som du måste ha klart innan du går till banken.

Hört talas om betalningsanmärkningar?

Det absolut enklaste, t.ex. - att få ett lån. Har du någonsin hört talas om betalningsanmärkning? Om du inte vet vad betalningsanmärkning är har du antingen tur, eller om du är en total nybörjare i att hantera banker och ta emot lån. Sanningen är att betalningsanmärkning är ett av de vanligaste hindren för att få lån eller kredit. Vi har noterat ner essensen av betalningsanmärkning så att nästa gång du besöker ett finansiellt institut så har du ditt på det torra och kan enkelt få ett banklån eller annan kredit eller trovärdighet som du behöver.

Fakta om betalningsanmärkning

Vanligtvis är betalningsanmärkning en del av såkallad kreditinformation. Den kreditupplysnings presentera olika fakta och data om den person eller det företag , som eller som ansöker om en kredit , lån , kreditkort , bankkonto och etc. Men är kredit anmärkning inte en personlig information , som är obligatorisk del av krediten information. Tvärtom - om du har tur , du kommer inte ha någon betalningsanmärkningi din kreditupplysning , eftersom betalningen anmärkning anses som en nackdel . Det utgör en begränsning, som kan leda till överbelastning för en kreditansökan . I allmänhet kan betalningsanmärkninghänvisar till en fastighet restriktion - inteckning - eller en finansiell ställning som konkurs . Ett eventuellt deltagande i en rättegång , där den kandidat för en kredit laddades eller dömd , är också en typ av en betalningsanmärkning. I de flesta fall har till och med en registrerad betalningsanmärkningleder till avslag på att få en kredit , ett lån eller en prenumeration på ett visst företag . Sist, men inte minst , båda - ett företag och en enskild person - kan få betalningsanmärkning.

Typical types of a Betalningsanmärkning idag – we will name you some of the most common credit remarks, which, if you have, better forget about loans or some low interests. See them now and keep in mind that usually they are signed with a specific code you will have to check:

Vem kan få en betalningsanmärkning? - Sanningen är att alla kan avskräckas från att få ett lån på grund av en betalningsanmärkning. Oavsett om det gäller din lilla inteckning eller du brukade ha allvarliga problem med din ex - företag och du var i konkurs , kan du avser det svarta kredit listan i bankerna . Både - människor och företag kan ha betalnings kommentarer . Konsekvenserna av att ha en betalningsanmärkning? - Vanligtvis är det betalningsanmärkningen nackdel . I de flesta fall har till och med en registrerad betalningsanmärkningleder till avslag på att få en kredit , ett lån eller en prenumeration på ett visst företag .

Här är listan med de vanligaste typerna av en betalningsanmärkning och utan dem kan du bara glömma lån överhuvudtaget.


Glöm lån om du har betalningsanmärkning och är på den här listan
 1. 1. Konkursansökan - antingen från en borgenär , eller från en gäldenär
 2. 2. Konkursansökan båda - förkastades eller tappas
 3. 3. Förlikning i konkurs
 4. 4. Förbud mot en näringsverksamhet
 5. 5. Protest av en proposition
 6. 6. Insamling av arbetsgivaravgift
 7. 7. Placering i likvidation
 8. 8. Offentlig stämning på borgenärer
 9. 9. Dom på krav om betalning


Gör så här för att undvika betalningsanmärkning:
– Som ni kan se leder betalningsanmärkning inte till något bra. Om ni vill undvika det och har möjlighet att få ett lån, när du behöver lån, så följ dessa tips för att bli lite smartare och kom ihåg få sparat pengar inte är girigt men är bara sunt förnuft. Eller som experterna säger:

 1. 1. Betala i tid - spelar ingen roll vad det handlar om, se till att du har betalat den så snart som möjligt. Som en princip sak, gäller detta även skulder om du redan har tagit lån tidigare.
 2. 2. Ordning och reda - sunt försnuft är att inte spendera pengar utan någon särskild anledning, är något som kommer att ge dig ytterligare en betalningsanmärkning. Om du har ingen aning om hur ni ska få ordning på er ekonomi, finns det hundratals konsulter som kan hjälpa dig. Sök bara lite på nätet eller använd Swecredits kreditupplysningstjänst
 3. 3. Var ärlig - Information är makt och man måste vara uppmärksam och exakt, speciellt när det handlar om din personliga ekonomi.Sitemap swecredit.se

Swecredit.se är en tjänst online som tillhandahåller kreditupplysningar, även kallat personupplysning, för privatpersoner och enskilda firmor.