Populära Märken Man ASICS Gel Svart DHAavWoi

  • 822 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,486  s.kr613
Spara: 59% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Populära Märken Man ASICS Gel Svart DHAavWoi
Populära Märken Man ASICS Gel Svart DHAavWoi
Populära Märken Man ASICS Gel Svart DHAavWoi

Asics

ASICS Gel-FujiTrabuco 6 GORE-TEX Trail Running skor lederna väntar, köra dem din väg i den GEL-FujiTrabuco 6 GORE-TEX för män nu med minimal överlägg och en 3D svetsas, nr-sy konstruktion för att minska friktion och gnugga. Förbättrad yttersula funktioner djupare dubbar för extra dragkraft medan den lätta designen säkerställer att du kommer fjädrande genom berg, skogar och öppna fält i maximal komfort. GORE-TEX membran håller fötter säker och torr från regn, snö och kvardröjande pölar.


Vattentät övre


Robust mesh överdelar kommer att innesluta varje fot i tålig komfort. Perforeringar i tyget öka luftflödet för att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Minimal syntetiska överlägg Linda skon för ökat stöd under laterala rörelser, medan en inre hälkappa arbetar för att förankra din fot till mellansulan, minska i-sko slirning så att du kan njuta av jämn och störningsfri framsteg. För att undvika fuktiga fötter, och därför dämpade sprit, finns ett GORE-TEX membran inuti skon; det levererar en kombination av hållbara tätskikt och optimerad andningsförmåga. Ibland är det svårt att bo torr utan att utveckla att störande clammy känsla, men GORE-TEX håller vattnet på utsidan medan uthyrning svett fly från insidan, hålla svett till ett minimum och du, sval och skön. Skons 3D svetsas, nr-sy konstruktion innebär lager, bulk och vikt minskar, liksom risken för irritation; eftersom vi vet hur gnidning och blåsor kan förstöra din dag. ASICS integrera deras spetsar Garage, en praktiskt ficka, så att dina skosnören undanstoppningsbara spikfickor och oexponerade, plus en gusseted tunga repellerar sparkade upp smuts och skräp. En skyddande bumper täcker tårna, förstärka den FujiTrabuco 6 trail-worthy staten genom att försvara dig mot rötter, stenar och andra allmänna faror.


Solyte mellansula


En ComforDry innersulan vaggor foten i ventilerande, fukttransporterande lätthet; Det förhindrar outhärdlig värme uppbyggnad för att hålla dig sval och motiverad på hot, längre avstånd dagar. Solyte bosatt i mellansulan att leverera under fötterna kudde och komfort. Lättare och tåligare än ASICS' standard EVA och SpEVA, det dämpar stötar, skonar lederna som du slår ned på hårt, oförsonliga ytor. Sitter under Solyte plattformen, och kompletterar dess mjuk karaktär, är Rearfoot GEL dämpning systemet. Genomföras för att absorbera stötar vid hälisättning, uppmuntrar det en fredlig övergång till midstance.


Trail-specifika yttersula


En trail-specifika yttersula fullbordar den Gel-Fujitrabuco 6 GORE-TEX. I.G.S teknik (inverkan vägledning System) har tillämpats, med länkade componentry, uppmuntra foten att utföra en mer naturlig häl-till-tå-rörelse. Den Rock skyddsplåt sparar du sten blåmärken och ojämna marken, så du kan hoppa, landa och navigera knepig terräng utan att oroa dig. AHAR + gör upp slitbanan; Det är tre gånger tåligare än ASICS konventionella gummi men sport samma ljushet och grepp, att hjälpa till att skära ner på onödigt slitage. Multi-directional klackarna pryder yttersulan, befintliga att ge dragkraft över flera ytor, våt och torr. Den GEL-Fujitrabuco 6 GORE-TEX, en sko-krigare som inte bara lockar dig terrängkörning, men utrustar du för framgång.